Dit zijn alle Rode Duivels die naar Brazilië gaan! Sport
Dit zijn alle Rode Duivels die naar Brazilië gaan!
Sport

Dit zijn alle Rode Duivels die naar Brazilië gaan!

Marc Wilmots heeft zopas zijn definitieve selectie voorgesteld voor het WK in Brazilië. En daar zitten meteen enkele verrassende namen in...
Nog een kleine maand en ’t is feest in Brazilië! En om dat feest nóg een kleine maand later helemaal compleet te maken, heeft Marc Wilmots een topteam samengesteld. Toch zitten er enkele verrassende namen in de definitieve selectie. Zo had niemand verwacht dat aanvaller Divock Origi meegaat en dat Timmy Simons thuis blijft.

Bij de reserves vallen Radja Nainggolan – die met zijn 5 caps nog steeds meer matchen bij de Rode Duivels heeft gespeeld dan Origi (0) – en Jelle Van Damme op – die er bij de vorige selecties niet bij zat en toen gesteund werd door openlijk twitterprotest van vrouwlief Elke Clijsters. Soit, hieronder het lijstje met onze helden in Brazilië! (KDN)

Doel: Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Koen Casteels, Silvio Proto

Verdediging: Vincent Kompany, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen, Daniel Van Buyten, Anthony Vanden Borre, Laurent Ciman, Thomas Vermaelen, Nicolas Lombaerts

Middenveld: Axel Witsel, Steven Defour, Marouane Fellaini, Moussa Dembélé, Nacer Chadli, Kevin De Bruyne

Aanval: Eden Hazard, Kevin Mirallas, Romelu Lukaku, Divock Origi, Dries Mertens, Adnan Januzaj

Reserves: Radja Nainggolan, Sébastien Pocognoli, Thorgan Hazard, Guillaume Gillet, Michy Batshuayi, Jelle Van Damme

Scoort Divock Origi binnenkort ook bij de Rode Duivels?:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties