Dries Mertens neemt afscheid van 'zijn' Napoli: "We hebben ons hier geamuseerd!" Sport
Dries Mertens neemt afscheid van 'zijn' Napoli: "We hebben ons hier geamuseerd!"
Sport

Dries Mertens neemt afscheid van 'zijn' Napoli: "We hebben ons hier geamuseerd!"

Na 9 jaar is er einde gekomen aan een tijdperk, zeg maar meteen ook aan een sprookje. Rode Duivel Dries Mertens verlaat ‘zijn’ Napoli, nadat er na lange onderhandelingen geen overeenkomst over een nieuw contract werd gevonden. Dries nam afscheid in een emotioneel filmpje…

Mertens werd bij Napoli een levende legende, die zelfs zijn voet mocht zetten naast de legendarische Diego Maradona. Sterker nog, wat doelpunten betreft, deed Dries het zelfs beter dan de Argentijn. Hij werd immers topschutter aller tijden bij Napoli. In een filmpje, dat Mertens deelde op de sociale media, nam hij afscheid ,maar hij zei geen vaarwel.

Frankfurt, Antwerp, of... 

“Lieve Napolitanen. Ik wist dat deze dag zou komen maar niet dat het zo moeilijk zou zijn voor mij” zei Mertens met zoon Ciro op zijn schoot in het Italiaans. “Deze stad heeft me geadopteerd, van me gehouden en was er altijd voor mij. De records en zeges zullen in de geschiedenisboeken geschreven blijven staan maar de personen en de stad blijven voor altijd in mijn hart.”

Mertens benadrukte ook dat zijn vertrek niet verliep zoals hij zich dat had voorgesteld. “Dit is geen vaarwel” voegde hij meteen toe. “Het is tot ziens, want wat hebben we ons hier geamuseerd!” En wat nu? Er wordt gefluisterd dat er concrete interesse is van onder andere het Duitse Frankfurt en ook Antwerp zou Mertens naar de Bosuil willen lokken. Of kiest de Leuvenaar voor een avontuur in de woestijn? Wordt vervolgd…

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties