Dubbele kaakbeenbreuk bij spectaculair doelpunt (video) Sport
Dubbele kaakbeenbreuk bij spectaculair doelpunt (video)

Tijdens een zaalvoetbalmatch in de Belgische eerste klasse kwam een speler zwaar in botsing met de keeper. Behalve een gescoord doelpunt hield de keeper er ook een dubbele kaakbeenbreuk aan over.
Tijdens het wekelijkse sportprogramma van Ives Van Rompaey op Life!TV komen heel wat minder voor de hand liggende sporten aan bod, waaronder ook Futsal. Tijdens de supercup tussen landskampioen Antwerpen en bekerhouder Châtelineau liep er echter het één en ander mis.

Bij het derde doelpunt botsten de doelman van Antwerpen, Morant, en een speler van Châtelineau, Liliu, op elkaar. Door de botsing lag de wedstrijd 20 minuten stil. De doelman liep daarbij een dubbele kaakbeenbreuk op: hij werd de afgelopen week al twee keer geopereerd. Voor Liliu bleef de schade nog binnen de perken: eerst werd er gevreesd voor een gebroken nekwervel, maar uiteindelijk viel de schade nog mee en komt hij er van af met een schouderblessure.

Antwerpen kwam in de eerste helft 0-4 achter, maar kon terugvechten tot 4-4. In de slotfase kon Châtelineau na een discutabele fase toch nog scoren, waardoor de supercup richting Wallonië verhuist. (KA)