Egyptische scheids gebruikt telefoon van fan voor VAR-momentje en heeft politiebegeleiding nodig Sport
Egyptische scheids gebruikt telefoon van fan voor VAR-momentje en heeft politiebegeleiding nodig
Sport

Egyptische scheids gebruikt telefoon van fan voor VAR-momentje en heeft politiebegeleiding nodig

Voetbalscheidsrechter, je moet het maar willen zijn. Voor de supporters ben je altijd de boeman. Maar het zijn natuurlijk ook maar mensen die gewoon zoals jullie en wij hun job doen. Toch? En dan heb je vandaag de dag ook nog eens de veelbesproken VAR. Hoewel ze die natuurlijk niet in alle competities ter beschikking hebben.

Neem bijvoorbeeld de tweede klasse in Egypte. Geen VAR en dus lekker ouderwets zou je zeggen. Voetje buitenspel? Kan geen kwaad. Beetje hands? Och, moet kunnen. De scheids op het veld is dus baas en niemand anders. Maar ref Mohamed Farouk begon onlangs toch te twijfelen…

Tijdens de wedstrijd tussen Suez en Al-Nasr protesteerde de thuisploeg na de gelijkmaker van Al-Nasr. Er zou hands gemaakt zijn. De scheids had behoefte aan een VAR, maar die was er dus niet. Dan maar even checken op de telefoon van een supporter. Ongezien! Farouk keurde na het bekijken van de beelden de goal af en moest nadien onder politiebegeleiding het veld verlaten.

Niet zo leuk voor de man in het zwart (of een pak andere kleuren tegenwoordig). Kwam daar nog bij dat hij door de Egyptische voetbalbond voor onbepaalde duur geschorst werd. Scheids, je moet het maar willen zijn…

(Intropic: BSR Agency)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties