Ex-speler STVV mist eigen huwelijk door transfer en... laat zich vervangen door zijn broer Sport
Ex-speler STVV mist eigen huwelijk door transfer en... laat zich vervangen door zijn broer
Sport

Ex-speler STVV mist eigen huwelijk door transfer en... laat zich vervangen door zijn broer

Ex-STVV-spits Mohamed Buya Turay (27) is wel erg ver gegaan om zijn nieuwe werkgever Malmö FF te plezieren. Hij skipte immer zijn eigen bruiloft omdat hij eerder dan voorzien moest aansluiten tbij zijn nieuwe team. Maar Turay had een ‘oplossing’…

“We zijn getrouwd op 21 juli in Sierra Leone. Maar ik was er niet omdat Malmö me vroeg eerder naar hier te komen” vertelde hij afgelopen donderdag aan de Zweedse krant Aftonbladet. Nochtans zijn er foto’s van het gelukkige koppel de wereld ingestuurd. Huh!?

“We hebben de foto’s van tevoren gemaakt, waardoor het lijkt alsof ik er wel was. Mijn broer moest mij vertegenwoordigen op de bruiloft” zegt de ex-spits van STVV. Turay heeft zijn vrouw nog niet gezien sinds hij er mee getrouwd is. “Ik zal proberen haar nu naar Zweden en Malmö te krijgen, zodat ze dicht bij mij kan zijn. Ze gaat hier bij mij wonen.”

Malmö zit verwikkeld in een hevige titelstrijd en speelt tegelijk ook Europese voorrondes. Turay debuteerde afgelopen donderdag met een invalbeurt in een 3-0-zege tegen Dudelange in de derde voorronde van de Europa League.

(Bron: Nieuwsblad)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties