Fans duidelijke mening na uitschakeling tegen Frankrijk: "Tedesco moet er uit en deze man moet hem vervangen!" Sport
Fans duidelijke mening na uitschakeling tegen Frankrijk: "Tedesco moet er uit en deze man moet hem vervangen!"
Sport

Fans duidelijke mening na uitschakeling tegen Frankrijk: "Tedesco moet er uit en deze man moet hem vervangen!"

De Rode Duivels zijn zonet uitgeschakeld op het Europees Kampioenschap tegen vice wereldkampioen Frankrijk. Het was een roemloze uitschakeling met een behoorlijk knullige (ongewilde) owngoal van Jan Vertonghen. Des te pijnlijker voor de Anderlecht-speler die wellicht afzwaait na dit EK.

Over tactiek valt altijd te discussiëren, maar de conclusie van het EK lijkt alvast duidelijk: veel te weinig goals gemaakt. Op voorhand was er heel wat discussie over de zwakke verdediging van de Belgen, maar indien je in 4 matchen maar in 1 wedstrijd goals maakt dan weet je waar het schoentje wellicht heeft gekneld.

'Tedesco moet eruit'

Na het gelijkspel tegen Oekraïne waren de fans online ontzettend hard voor de Rode Duivels en werden ze vooral angsthazen genoemd. Vandaag is de kritiek online wat minder, maar is ze toch vooral op één man gericht: Dominico Tedesco.

Als het aan veel fans ligt is hij de eindverantwoordelijke en moet de Duitser er ook onmiddellijk uit. Volgens de fans is er ook maar één perfecte opvolger mogelijk: Hein Vanhaezebrouck. Enkel werd de huidige bondscoach zijn contract wel zonet 2 jaar verlengd.

Een kleine bloemlezing van de boze/teleurgestelde reacties:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties