Filip Joos gaat viraal na 'ongemakkelijk' interview met Erling Haaland Sport
Filip Joos gaat viraal na 'ongemakkelijk' interview met Erling Haaland
Sport

Filip Joos gaat viraal na 'ongemakkelijk' interview met Erling Haaland

Chelsea tegen Manchester City was dé topwedstrijd van afgelopen weekend in de Premier League. Het werd een waar spektakel met maar liefst acht doelpunten, eindigend in een 4-4 gelijkspel. Deze keer was Jéremy Doku niet de hoofdrolspeler, maar Erling Haaland blonk opnieuw uit met twee doelpunten.

Na de wedstrijd kreeg Filip Joos de kans om de indrukwekkende Noor te interviewen, maar dit verliep niet zo soepel als we gewend zijn van de sportjournalist. Haaland bleek niet erg spraakzaam te zijn, wat resulteerde in een redelijk ongemakkelijk interview.

Verlegen of nerveus? 

Haaland voor zijn microfoon leek de ervaren commentator verrassend verlegen. Vooral de laatste twee vragen verliepen niet vlekkeloos. Toen Joos vroeg of het een ideale wedstrijd was voor passes van De Bruyne, antwoordde Haaland kortaf met "true", waarna een ongemakkelijke stilte volgde.

Een vermoedelijk zenuwachtige Filip Joos probeerde het gesprek enigszins aarzelend weer op gang te brengen met de vraag of De Bruyne snel zal terugkeren. De Noor antwoordde opnieuw niet erg spraakzaam met "I hope so, I miss him". Bekijk het interview hieronder zelf.

3 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties