Gloednieuwe trailer getoond van de Mafia 1 remake Sport
Gloednieuwe trailer getoond van de Mafia 1 remake
Sport

Gloednieuwe trailer getoond van de Mafia 1 remake

Uitgever Take-Two Interactive en ontwikkelaar Hangar 13 hebben een nieuwe trailer vrijgegeven van Mafia: Definitive Edition. De trailer gaat over een zeer belangrijke les voor hoofdperoon Tommy namelijk, blijf loyaal aan je familie kosten wat het kost.

Mafia: Definitive Edition is een van top tot teen opnieuw gemaakte remake van de onvergetelijke eerste game uit de trilogie. Alles is hier opnieuw gemaakt met de nieuwe Mafia Engine. Denk aan cinematics, het rijden, schieten, cover, effecten, animaties, belichting, audio, reflecties en meer.

Naast de nieuwe trailer hebben we ook tweede video hieronder bijgevoegd. Deze gaat dieper in op gameplay met commentaar van de ontwikkelaar.

Mafia: Definitive Edition is vanaf 25 september 2020 verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam en Epic Games Store) en Google Stadia. De game krijgt een prijskaartje van €39,99

Je kan de Mafia: Definitive Edition hier bestellen, zodat je het op release in je brievenbus krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties