Italiaanse journalist op z'n pietje getrapt nadat De Bruyne zijn vraag een 'stupid question' vindt: "Verwend ventje" Sport
Italiaanse journalist op z'n pietje getrapt nadat De Bruyne zijn vraag een 'stupid question' vindt: "Verwend ventje"
Sport

Italiaanse journalist op z'n pietje getrapt nadat De Bruyne zijn vraag een 'stupid question' vindt: "Verwend ventje"

Na de teleurstelling gisteren tegen Frankrijk wandelde De Bruyne nog in de mixed zone om enkele vragen van journalisten te bewonderen. Na enkele Vlaamse vragen waren er ook nog wat internationale journalisten die een vraag hadden voor de Belgische kapitein.

Ook de Italiaan Tancredi Palmeri wou Kevin nog aan de tand voelen. Hij stelde nogal heel ongelukkig een vraag of dit weer een mislukking was voor 'de gouden generatie' die hun verwachtingen nooit heeft laten uitkomen. Een vraag die bij De Bruyne duidelijk in het verkeerde keelgat schoot.

Hij kaatste de vraag direct terug: "Wat is een gouden generatie? Je vindt dat Frankrijk, Engeland, Spanje en Frankrijk geen gouden generatie is?" Daarna wandelde hij weg en mompelde De Bruyne nog "stupid question". Daarmee zou je denken dat de kous af is, maar dat was zonder Tancredi gerekend.

Hij is een 'verwend ventje'

Hij was duidelijk in zijn Italiaanse trots gekrenkt en liet op 'X' nog de video zien waarin De Bruyne zijn vraag stom vond. De journalist interpreteerde dat blijkbaar alsof de Rode Duivel hem stom vond en vertelde er nog even doodleuk bij dat hij Kevin een 'verwend ventje' vindt:

"Hahaha de Bruyne heeft me net stom genoemd. Hey Kevin ter info: de gouden generatie van Frankrijk, Engeland, Duitsland en Spanje hebben allemaal een finale gehaald.

Weer een typische voetballer die enkel vragen wil over hoe goed hij is. Verwend ventje."

We betwijfelen of Tancredi in de toekomst nog ooit een vraag zal mogen stellen aan Kevin De Bruyne.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties