Jake Paul onthult dat Mike Tyson slechts tweede keuze was voor het gevecht op 20 juli. Wie vroeg hij dan eerst? Sport
Jake Paul onthult dat Mike Tyson slechts tweede keuze was voor het gevecht op 20 juli. Wie vroeg hij dan eerst?
Sport

Jake Paul onthult dat Mike Tyson slechts tweede keuze was voor het gevecht op 20 juli. Wie vroeg hij dan eerst?

Jake Paul heeft beweerd dat niemand minder dan Tommy Fury een kans afwees om opnieuw tegen hem te vechten (met livestream op Netflix) en noemde Fury in één adem ook een ‘idioot’. Livestream, Netflix,… Huh, wacht eens even!

De YouTuber heeft al een aantal jaar een rivaliteit met Fury die culmineerde in hun gevecht in Saudi-Arabië vorig jaar dat de Brit won via ‘split decision’. Een jaar na hun gevecht beweert Paul nu dat hij Fury benaderde voor een rematch, voordat hij een deal sloot om deze zomer op 20 juli in het AT&T Stadium tegen Mike Tyson te vechten.

"Fury wilde meer geld"

De Amerikaan legde in een podcast uit hoe hij wel een gevecht met het Tyson najaagde, maar hij gaf toe dat hij eerst de 24-jarige Fury benaderde in een poging om wraak te nemen nadat hij hem het enige verlies in zijn professionele carrière had toegebracht. “We belden Tommy Fury en hij zei nee, want hij wilde meer geld. Waarschijnlijk is hij nu zo kwaad op zichzelf dat hij zijn vuisten op een muur heeft kapot geslagen. Hij is een idioot!”

"Hij heeft het verknald!"

Paul ging door met zijn kritiek op Fury en beweerde zelfs dat de verdeling van de winst tussen de twee gelijk zou zijn geweest als hij het gevecht had geaccepteerd. Hij zei: “Ik had voor hem een 50/50 aanbod in petto, maar hij wilde er niet van weten. Hij heeft het echt verknald!” Met Fury uit de running richtte Paul zijn pijlen op Mike Tyson. "We gingen naar Mike Tyson en na maanden praten, kregen we hem zover om te vechten," vertelde hij.

Kritiek op gevecht tussen Paul en Tyson

Er is veel kritiek geuit op het aankomende gevecht vanwege het leeftijdsverschil van 30 jaar en vooral ook de gezondheidsproblemen van Mike Tyson. Er is zelfs sprake van ‘bijzondere regels’ die zouden gelden, zoals grotere bokshandschoenen en hoofdbescherming. Maar Tyson heeft echter via sociale media geprobeerd om de angst weg te nemen dat hij zichzelf in groot gevaar zou brengen door in de ring te stappen met Paul. Hij deelt ook regelmatig sparringvideo’s waarin te zien is dat hij zich stevig voorbereid op de kamp. Zien wat het wordt op 20 juli!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties