Kevin De Bruyne wordt keihard uitgelachen met z'n nieuwe kapsel: "Heeft die gast een midlifecrisis!?" Sport
Kevin De Bruyne wordt keihard uitgelachen met z'n nieuwe kapsel: "Heeft die gast een midlifecrisis!?"
Sport

Kevin De Bruyne wordt keihard uitgelachen met z'n nieuwe kapsel: "Heeft die gast een midlifecrisis!?"

Kevin De Bruyne (32) is terug, en hoe! De Belgische sterspeler deelde onmiddellijk een assist uit bij Manchester City, en wel aan niemand minder dan Jérémy Doku. Opvallend was ook zijn nieuwe kapsel, met iets meer 'lengte en flair' dan voorheen. Chris Sutton, voormalig voetballer bij Celtic en eenmalig international voor Engeland, is echter niet gecharmeerd.

Als analist voor de BBC, tijdens een gastoptreden op de podcast "It's All Kicking Off", gaf Sutton zijn mening over De Bruyne's nieuwe look. "Zou hij een midlifecrisis hebben?" vraagt Sutton zich af, ondanks dat De Bruyne nog relatief jong is. "Misschien brengt hij binnenkort wel een liedje uit? Ik weet het niet... Waarom die verandering? Waarom wil hij op Jack Grealish lijken?"

"Hij was altijd zo normaal, en nu..."

"Kevin De Bruyne was altijd zo normaal. Nu ziet hij er een beetje vreemd uit, nietwaar? Dit past echt niet bij hem. Kom op, Kevin, keer terug naar je oude, saaie zelf!" Sutton denkt dat Manchester City wellicht op volle toeren kan draaien met De Bruyne's terugkeer, maar hij kan maar niet wennen aan de nieuwe stijl. "Er is niets mis met een andere look, maar dit is een te dramatische verandering."

"Heeft hij ook nieuwe tanden!?"

"Als hij het eerder al eens had veranderd, oké. Maar nu niet. Hij is nog steeds een geweldige speler, maar lijkt wel een midlifecrisis te hebben. Misschien heeft hij zelfs nieuwe tanden? Wie weet, misschien is hij wel naar Turkije geweest. Gelukkig is hij weer fit, want hij is een buitengewone voetballer. Nu zal Man City wel weer op dreef komen, zeker met Doku erbij en straks ook met Erling Haaland."

(Bron: nieuwsblad.be - Intropic: screen grab YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties