Kevin Durant slaat record van legende Michael Jordan aan diggelen (video) Sport
Kevin Durant slaat record van legende Michael Jordan aan diggelen (video)
Sport

Kevin Durant slaat record van legende Michael Jordan aan diggelen (video)

Met al het voetbal- en wielrennersgeweld van de afgelopen dagen, zou een mens nog vergeten dat er ook nog andere sporten zijn. Zo was er dit weekend over de plas een zeer opmerkelijke prestatie gebeurd.
Kevin Durant, het prijsbeestje van Oklahoma City Thunder scoorde zondagavond tegen de Phoenix Suns voor het 41ste NBA-duel op rij minimaal 25 punten. Hij zorgde daarmee voor de beste reeks in 50 jaar. Net één duel meer dan Michael Jordan, die niet verder geraakte dan 40 wedstrijden in het seizoen 1986/1987. Maar wilt Durant echt alleenheerser worden in de recordboeken heeft hij nog een eindje te gaan. Zo staat het ultieme record op de naam van Wilt Chamberlain die in het seizoen van 1961/1962 maar liefst 80 duels na elkaar meer dan 25 punten scoorde.

Ondanks de straffe prestatie van Durant lijkt Oklahoma niet meer in staat de koppositie van de San Antonio Spurs nog te bedreigen. (GBL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties