Kijk en leer hoe je bij voetbal op een ongezien hoogstaand niveau tijd kan rekken Sport
Kijk en leer hoe je bij voetbal op een ongezien hoogstaand niveau tijd kan rekken
Sport

Kijk en leer hoe je bij voetbal op een ongezien hoogstaand niveau tijd kan rekken

In het voetbal wordt er steeds luider en meer gepleit voor het invoeren van effectieve speeltijd, zoals bij basket bijvoorbeeld. De reden hiervoor is het vele en lange tijd rekken door teams die een bepaald resultaat willen vasthouden. Balletje niet afgeven, wegtrappen of onnodig lang kermend op de grond blijven liggen, noem maar op. We kennen het allemaal!

Maar zoals dat bij alles in het leven is, heb je er ook hier die altijd een stapje verder gaan. Neem nu de spelers van de Zuid-Afrikaanse club Mamelodi Sundowns, die in hun match tegen Bloem Celtic een sterk staaltje van tijd rekken uit hun voetbalsloffen toverden.

Alles speelt zich af bij een corner, waarbij de Sundowns er alles aan doen om hun 2-1 voorsprong over de streep te trekken. Maar werkelijk alles! De scheids zwaait daarbij met gele kaarten, maar dat kan de spelers niet deren. Zien om te geloven…

Hieronder kun je de hilarische beelden bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties