Kippenvel-beelden tonen hoe zowel Finse en Deense supporters Christian Eriksen eren die hartaanval kreeg Sport
Kippenvel-beelden tonen hoe zowel Finse en Deense supporters Christian Eriksen eren die hartaanval kreeg
Sport

Kippenvel-beelden tonen hoe zowel Finse en Deense supporters Christian Eriksen eren die hartaanval kreeg

Het meest opvallende moment van het EK was zonder enige twijfel het moment waarbij de Deense sterspeler Christian Eriksen plots een hartaanval kreeg op het veld. De 29-jarige Deen werd 10 minuten gereanimeerd en werd uiteindelijk nog bij bewustzijn van het veld gedragen. Zijn toestand is ondertussen stabiel.

Op het moment zelf werd besloten om de wedstrijd te staken. Uiteindelijk besloten de ploegen na onderling overleg om 2 uur later alsnog de wedstrijd uit te spelen. De match werd uiteindelijk gewonnen met 1 - 0 voor Finland, maar dat is slechts een voetnoot van die dag.

De beelden die nu vooral de ronde gaan zijn de momenten in het stadion achteraf. Niet alleen Deense supporters riepen de naam van de sterspeler, maar ook de Finnen deden mee.

Zo riepen de Finnen als eerst 'Christian', waarna de Denen volgden met 'Eriksen'. Kippenvel en een moment waarbij je beseft dat voetbal toch nog altijd maar een spelletje blijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties