Kompany & co geven Nederlanders lik op stuk Sport
Kompany & co geven Nederlanders lik op stuk
Sport

Kompany & co geven Nederlanders lik op stuk

Terwijl onze Rode Duivels ondertussen een waar succesverhaal aan het aaneen breien zijn, hebben de Hollanders hun EK-kater nog niet helemaal doorgespoeld. Voor het eerst in jaren krijgen ze een lesje op een terrein waar ze nog nooit verloren hebben: de Oranje-gekte.
De oranje-gekte heeft zijn hoogdagen gehad, tegenwoordig mogen we ons opmaken voor de zwartgeelrood-gekte. En we kunnen dat bewijzen met cijfertjes: op een - nota bene - Hollandse site doet men een verkiezing voor het mooiste voetbalshirt. De Hollandse organisatoren schrokken zich een hoedje - vergeef ons de Hollandse tongval, we hebben er te veel plezier in - toen bleek dat hun oranje exemplaar het in de verste verte niet haalt van de Belgische driekleur. Die laatste wedijvert vrolijk met de kleuren van Paris Saint Germain en Barcelona als meest populaire shirt.

Wij riepen enkele weken geleden op om de Schotten van Celtic te willen steunen… Onze 90.000 dagelijkse bezoekers hebben woord gehouden: zelfs de Schotse club gaat de Hollanders vooraf. En daarvoor danken wij jou! Wie zijn stem nog niet heeft uitgebracht, raden we aan om het toch nog te doen op deze site en de Hollandse vernedering totaal te maken. Niet omdat we iets tegen onze noorderburen hebben, wel omdat we de decennialange voetbalmopjes zo beu zijn als kouwe pap en onze wraak nu bijzonder zoet smaakt! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties