Kranten en fans loeihard voor (wan)prestatie van Lukaku tegen Frankrijk Sport
Kranten en fans loeihard voor (wan)prestatie van Lukaku tegen Frankrijk
Sport

Kranten en fans loeihard voor (wan)prestatie van Lukaku tegen Frankrijk

Fans van de Rode Duivels hebben altijd al een haat-liefde verhouding gehad met Romelu Lukaku. Met 85 goals in 118 wedstrijden is hij topschutter aller tijden bij de Rode Duivels, maar vaak kreeg hij al het verwijten dat zijn eerste baltoets niet goed genoeg is en zijn afwerking nog beter moet gezien zijn kwaliteiten.

Fan of niet van de 31-jarige Lukaku, het valt niet te ontkennen dat hij niet zijn allerbeste EK heeft gehad. Zijn 3 afgekeurd VAR-doelpunten vallen hem ongetwijfeld nog te vergeven, maar zijn prestatie tegen de Frans was ondermaats.

"Zeer zwak EK en onder niveau tegen Frankrijk"

Kranten waren na zijn wedstrijd dan ook onverbiddelijk voor Big Rom. Voor velen was het één van zijn zwakste prestaties in zeer lange tijd bij de Duivels. Zo kreeg hij van Het nieuwsblad slechts een 4 op 10:

"Was voor de pauze niet echt aanwezig in het spel. Poeierde op de vuisten van Maignan. Kon veel te weinig dreigen, met ook veel misverstanden. Niet zijn beste toernooi."

Ook bij het HLN waren ze ontzettend hard voor de prestaties van Romelu, zij gaven de Rode Duivel amper een 3 op 10 en leken hem de zwakste speler op het veld te vinden bij de Belgen:

"Een EK dat hij zo snel mogelijk uit zijn geheugen zal willen verbannen - waar is ‘wisserke’ uit Het Eiland? Zeer zwak tegen de Fransen. Kreeg geen poot aan de grond tegen Saliba. Kreeg één kans, botste op Maignan vanuit een schuine hoek."

Ook fans heel teleurgesteld in Lukaku

Ook de fans waren behoorlijk kritisch voor Lukaku. De reacties online liegen er dan ook niet om. Er was zelfs bij velen onbegrip dat hij niet vroegtijdig werd gewisseld. Lukaku wou dit EK niet spreken met de pers en dat zal hij nu ongetwijfeld zeker niet doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties