Laffe Lokeren-voorzitter flikkert Peeters buiten na mooie overwinning Sport
Laffe Lokeren-voorzitter flikkert Peeters buiten na mooie overwinning
Sport

Laffe Lokeren-voorzitter flikkert Peeters buiten na mooie overwinning

Neen, het ging niet goed met Lokeren: vier nederlagen op rij en bijgevolg helemaal onderaan in het klassement. De positie van Lokeren-trainer Bob Peeters kwam in gevaar, maar Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht liet weten zijn vertrouwen te behouden in de 41-jarige Lierenaar. Leugens, dus.

Want na een broodnodige 1-2 overwinning op het veld van Westerlo – én een vreugdedansje met Bob Peeters – belt Lambrecht laatstgenoemde op en laat hij Peeters weten dat hij niet meer hoeft te komen. Zijn vervanger? Die andere, achterbakse ajuin Georges Leekens, die zichzelf inpraatte dat zijn werk bij de Rode Duivels voor 90% uitgevoerd was en Club Brugge hem nodig had om hen uit de nood te helpen. Lukte uiteraard voor geen meter en enkele maanden later mocht hij alweer zijn Brugse biezen pakken.

Nu moet hij de Lokerse meubels redden, maar de manier waarop hij aangesteld werd, smaakt (alweer) behoorlijk bitter. “Dit hebben we nog nooit meegemaakt of gehoord. Dit moet al eerder deze week beslist zijn. We zijn in shock”, reageerde de spelersgroep in Het Laatste Nieuws.

Ook Sportief directeur Willy Reynders viel uit de lucht en begreep geen snars van Lambrechts eenzijdige beslissing. Want laat het duidelijk zijn: Lambrecht besliste dit in zijn eentje. Een massale boycott dringt zich op… (KDN)

Herbeleef de overwinning van Lokeren op Westerlo vanaf 9:55:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties