Lukaku ook naar Saudi-Arabië? Hij 'slijmt' er alleszins op los in opmerkelijk interview Sport
Lukaku ook naar Saudi-Arabië? Hij 'slijmt' er alleszins op los in opmerkelijk interview
Sport

Lukaku ook naar Saudi-Arabië? Hij 'slijmt' er alleszins op los in opmerkelijk interview

Romelu Lukaku (30) heeft tijdens zijn bezoek aan Saoedi-Arabië met AS Roma de lokale voetballiefhebbers weten te charmeren. Volgens 'Big Rom' heeft de Saoedische competitie het potentieel om ‘de beste ter wereld’ te worden. Opvallend is dit standpunt, gezien Lukaku afgelopen zomer nog resoluut een transfer naar Saoedi-Arabië afwees.

In een vriendschappelijke wedstrijd in de woestijn ontmoetten Yannick Carrasco en Romelu Lukaku elkaar woensdagavond in het Al-Awall Park in Riyad. AS Roma won met 1-2 na een late winner van Lukaku, maar Carrasco borstelde wel prinsheerlijk een vrije trap binnen (zie beelden hieronder). Na afloop sprak ‘Big Rom’ ook kort met de lokale media.

(lees verder onder de video)

"De beste competitie van de wereld"

"In de komende twee jaar zie ik deze competitie uitgroeien tot een van de beste ter wereld, zo niet dé beste. De clubs doen veel inspanningen om 'grote' spelers naar hier te halen, waardoor de teams en de voetballende kwaliteiten aanzienlijk verbeteren,” liet Lukaku noteren. Of Lukaku dan ooit naar Saudi-Arabië zou komen voetballen, wilde de journalist weten. Lukaku antwoordde met een knipoog: "Absoluut."

Transfer op komst?

Misschien een antwoord uit beleefdheid, maar het voedt wel de transfergeruchten die al enige tijd zijn. Roma heeft met Riyadh Season een belangrijke Saoedische sponsor, die jaarlijks 8 miljoen betaalt, gelijk aan het nettosalaris van Lukaku, om spelers promotie te laten maken voor het land. Afgelopen zomer werd 'Big Rom' sterk in verband gebracht met een (definitieve) transfer van Chelsea naar het Saoedische Al-Hilal, maar de Rode Duivel bedankte daarvoor en koos uiteindelijk voor een uitleenperiode aan Roma.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties