Maak kennis met Oumi, de prachtige verloofde van nationale volksheld Remco Evenepoel (foto's) Sport
Maak kennis met Oumi, de prachtige verloofde van nationale volksheld Remco Evenepoel (foto's)
Sport

Maak kennis met Oumi, de prachtige verloofde van nationale volksheld Remco Evenepoel (foto's)

Als Remco Evenepoel vandaag gewoon zonder kleerscheuren over de finish rijdt dan heeft hij geschiedenis geschreven door de Spaanse Vuelta te winnen. Hij is dan de eerste Belg die een grote ronde wint sinds Johan De Muynck de Giro in 1978. Een waanzinnige prestatie waardoor we Remco terecht een nationale volksheld mogen noemen.

Sowieso al de meeste straffe Belgische sportprestatie van 2022 en het lijkt ook niet te overtreffen of de Rode Duivels moeten plots even het WK voetbal gaan winnen in Qatar binnen enkele maanden. Remco zijn seizoen is alvast volledig geslaagd met misschien nog de kers op de taart door in Australië het WK wielrennen te winnen?

Clint TV kijktip: Sasha op de Red Bull Zeepkistenrace

Oumi, de prachtige vrouw achter Remco

Gezien Remco zijn ongelofelijke Vuelta-overwinning op nog altijd maar 22-jarige leeftijd vonden we het alvast de moeite om eens te kijken wie nu de vrouw achter onze nationale held is. Zo is de Quick-Step renner al heel wat jaren samen met de knappe Oumi Rayane, de jeugdliefde nog zowaar van Remco.

In 2019 gingen ze een tijdje uit elkaar omdat hij onder andere naar Monaco wou verhuizen, maar Remco kwam terug en sindsdien zijn ze onafscheidelijk. Ze zijn ook sinds december vorig jaar verloofd. Oumi zelf is niet enkel een bloedmooie verschijning maar heeft ook de nodige brains. Zo studeert ze Economie aan de Universiteit van Brussel. Haar mooiste foto's zie je hieronder. Oumi mag zich dolgelukkig prijzen met haar 'rode' Remco, maar vice versa duidelijk ook:

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties