Manchester City-coach Mancini wil Carlos Tévez enkel verkopen, niet verhuren Sport
Manchester City-coach Mancini wil Carlos Tévez enkel verkopen, niet verhuren
Sport

Manchester City-coach Mancini wil Carlos Tévez enkel verkopen, niet verhuren

Roberto Mancini, de Italiaanse coach van Manchester City, heeft dinsdag laten weten dat de Argentijnse spits Carlos Tévez verkocht mag worden. Van een huur is volgens Mancini geen sprake.

"Ik hoop dat we de goede oplossing vinden voor onszelf en voor Carlos. Wij willen dat Carlos opnieuw aan spelen toekomt en de beste oplossing voor ons is hem verkopen", aldus de Italiaanse coach van de Citizens.

"Wanneer Manchester City een speler koopt, moet de club steeds diep in de buidel tasten. Wanneer we iemand willen verkopen, zouden we hem moeten verhuren. Dat klopt niet, en is niet correct tegenover de andere spelers".

Carlos Tévez heeft geen toekomst meer bij de club van Rode Duivel Vincent Kompany sinds hij in september weigerde in te vallen in het Champions League-duel tegen Bayern München. Onder meer AC Milan, stadsgenoot Inter en Paris Saint-Germain zouden geïnteresseerd zijn in de diensten van de Argentijn.

Belga

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties