Messi compleet afgemaakt voor zijn 'slechte' pizzakeuze: "Verdient miljoenen en bestelt deze rotzooi!?" Sport
Messi compleet afgemaakt voor zijn 'slechte' pizzakeuze: "Verdient miljoenen en bestelt deze rotzooi!?"
Sport

Messi compleet afgemaakt voor zijn 'slechte' pizzakeuze: "Verdient miljoenen en bestelt deze rotzooi!?"

Een pizza-bestelling van Lionel Messi heeft mogelijk zijn status als de grootste aller tijden (GOAT) geschaad. Fans zijn in shock nadat Messi de volgens hen slechtste topping ooit heeft gekozen én laten zien op de sociale media.

Messi deelde zijn diner op Instagram terwijl hij het restaurant bedankte - maar het liep niet zoals hij had verwacht. Banchero Miami, dat Argentijnse pizza maakt op Miami Beach, serveerde de Barcelona-legende een bodem bedekt met plakjes tomaat in plaats van saus, evenals olijven, ui en veel peper en oregano. Een fan reageerde met: "Wat is dat voor monster." Een tweede voegde toe: "Wat voor godslastering is dit."

"Wat is dit??"

Een derde zei: "Verdient miljoenen en bestelt dan deze rotzooi." Een vierde schreef: "Er is geen enkele manier waarop iemand me kan overtuigen dat deze pizza lekker smaakt. Wat is dit?" Nog iemand anders vroeg zich af: "Doet deze pizzakeuze afbreuk aan Messi's status als GOAT?" De volgers van Messi realiseerden zich misschien niet dat pizza in Argentinië vaak anders wordt gegeten, met plakjes tomaat zoals bij de GOAT.

Messi compleet afgemaakt voor zijn 'slechte' pizzakeuze: "Verdient miljoenen en bestelt deze rotzooi!?"

"Het is een spectaculaire stad"

Wat de Miami-fans ook zeggen, Messi voelt zich heel erg in z’n sas in de States. Hij zei in een recent interview: "De mensen in deze stad en deze club hebben het ons gemakkelijk gemaakt. De fans, de mensen die ik elke dag op straat ontmoet... Het is een spectaculaire stad, en daarom ben ik blij. Het is veel gemakkelijker geweest dan we dachten. De overgang van Barcelona naar Parijs was enigszins gecompliceerd, maar dit is eenvoudig geweest."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties