Mexicaanse voetballer krijgt rood voor 'meest walgelijke overtreding ooit' Sport
Mexicaanse voetballer krijgt rood voor 'meest walgelijke overtreding ooit'
Sport

Mexicaanse voetballer krijgt rood voor 'meest walgelijke overtreding ooit'

Een Mexicaanse voetballer kreeg een directe rode kaart nadat hij volgens vele fans ‘de meest walgelijke overtreding ooit’ beging. Hij stak namelijk een vinger bij een tegenstander daar waar de zon nooit schijnt!

Tijdens een Liga MX-wedstrijd tussen Queretaro en Atlas dacht Omar Mendoza dat hij kon weggekomen met een nogal brutale methode om zijn tegenstander, Juan Zapata, te irriteren. Zapata beschermde de bal op het middenveld, toen verdediger Medoza de unieke ‘tactiek’ gebruikte om de bal te veroveren.

"Stel je voor dat je vrouw en kinderen dit zien"

Het incident werd aanvankelijk over het hoofd gezien, totdat de VAR ingreep en scheidsrechter Fernando Hernández naar de zijlijnmonitor stuurde. "Lmao, de scheidsrechter had geen enkele aarzeling. Hij keek ongeveer een halve seconde naar de herhaling en zei toen, weet je wat, dit kan echt echt niet, het wordt rood," grapte een fan.

"Stel je voor dat je kinderen en vrouw naar je kijken terwijl je dit doet," voegde een tweede toe. Terwijl een derde zei: "Het spel is veranderd. Dit had 10 jaar geleden kunnen werken, maar de VAR moet alles verpesten!" Nog iemand anders reageerde: "Absoluut walgelijk, ik hoop dat hij een lange schorsing krijgt.” Maar oordeel vooral zelf…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties