Mike Tyson: "Dat oor smaakte naar stront" Sport
Mike Tyson: "Dat oor smaakte naar stront"
Sport

Mike Tyson: "Dat oor smaakte naar stront"

In een dinsdag afgenomen interview met Fuel TV kwam de Amerikaanse voormalige bokser Mike Tyson terug op de actie waarmee hij op 28 juni 1997 "sport"-geschiedenis schreef. Die dag beet Tyson een stuk van het oor van zijn tegenstander Evander Holyfield. "Dat oor smaakte naar stront, het was allesbehalve lekker", onthulde Tyson daarover.

Beter met barbecuesaus

Toen de journalist van Fuel TV aan de 46-jarige Tyson durfde vragen hoe het oor van Holyfield had gesmaakt, had hij zich waarschijnlijk geen beter antwoord kunnen wensen. "Evander maakt nu reclame voor een soort barbecuesaus. Had ik die saus er toen bij gehad, had het misschien beter gesmaakt", voegde Tyson er nog aan toe.

Ondanks zijn voorgeschiedenis heeft "Iron Mike" geen hoge pet op van kannibalen. "Er zijn freaks die écht mensenvlees eten. Dat is gewoonweg vreselijk." Tyson sloot af met goed advies voor de Amerikaanse jeugd. "Probeer in je leven geen oren af te bijten, jongens. Neem het aan van een man die het kan weten..."

Belga

Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties