MMA-superster Conor McGregor bijt terug nadat fan hem beschuldigt van gebruik stimulerende middelen Sport
MMA-superster Conor McGregor bijt terug nadat fan hem beschuldigt van gebruik stimulerende middelen
Sport

MMA-superster Conor McGregor bijt terug nadat fan hem beschuldigt van gebruik stimulerende middelen

Conor McGregor heeft op zijn eigen bekende manier gereageerd op een volger die leek te suggereren dat de MMA-ster stimulerende middelen gebruikt. McGregor postte een video waarin hij (op een opzichtige manier) pronkte met zijn fysieke verschijning. Bij het posten van de video schreef hij: "De meest krachtige die Twitter ooit heeft gezien". Ondertussen haalde McGregor het filmpje wel offline.

In reactie op de video vroeg blogger Matt Marenic: "Wat gebruik je? Ik wil daar wat van!” McGregor citeerde vervolgens de post en legde uit hoe hij zo snel dergelijke spieromvang had gekweekt. De vechter schreef zijn omvang toe aan het drinken van zijn eigen whisky en bier, en het eten van Iers rundvlees: "Proper Twelve en Forged Irish Stout. Samen met mijn eigen, biologisch geteelde, Ierse rundvlees, geserveerd op een hete steen. Tidl spray voor de pijn."

MMA-superster Conor McGregor bijt terug nadat fan hem beschuldigt van gebruik stimulerende middelen

Vechter en acteur

McGregor komt weer in topconditie nadat hij in juli 2021 zijn been brak tijdens zijn gevecht met Dustin Poirier. Hij is er ondertussen ook in geslaagd zijn eerste grote acteerrol te bemachtigen. Hij speelt samen met Jake Gyllenhaal in een remake van de klassieker Road House uit de jaren tachtig. Amazon Studios kondigde de film aan op Twitter: "Vechticoon Conor McGregor breidt zijn legendarische carrière uit naar de film om samen met Jake Gyllenhaal te verschijnen in de remake van de geliefde klassieker Road House." De film, geregisseerd door Doug Liman, wordt een Amazon Original en komt uit in 240 landen op Prime Video.

Grote terugkeer

Ondanks het besluit om te gaan acteren, heeft McGregor's manager, Tim Simpsons, benadrukt dat de MMA-superster nog steeds op schema ligt voor een terugkeer naar de octagon volgend jaar. Hij vertelde MMA Junkie: "Een leuke kleine onderneming om vervolgens weer over te schakelen naar het beklimmen van de berg. Het past perfect in ons plaatje. Hij ligt nog steeds op schema voor een grote terugkeer volgend jaar, maar dit past perfect in de tussentijd."

MMA-superster Conor McGregor bijt terug nadat fan hem beschuldigt van gebruik stimulerende middelen

Hij ging verder: "Acteren was denk ik niet iets dat Conor helemaal vooraan in zijn gedachten had, op dit moment is hij nog steeds een atleet van wereldklasse en zijn focus is de beste vechter ter wereld te zijn. Maar nu de blessure blijft genezen en hij zich blijft voorbereiden op een comeback, paste de timing goed. Het is een geweldige kans om in de tussentijd eens iets compleet anders te doen en hij gaat het geweldig doen."

(Bron: LADbible en Twitter)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties