MMA-vechter steekt tegenstander zijn mondstuk terug in en... slaat hem dan compleet verrot Sport
MMA-vechter steekt tegenstander zijn mondstuk terug in en... slaat hem dan compleet verrot
Sport

MMA-vechter steekt tegenstander zijn mondstuk terug in en... slaat hem dan compleet verrot

MMA-fans zijn stomverbaasd nadat een mixed martial arts-vechter zijn rivaal hielp zijn gebitsbeschermer weer in te doen voordat hij hem op de grond in elkaar sloeg. De beelden van het gevecht zijn viraal gegaan op sociale media sinds ze werden gedeeld op Twitter. De 15 seconden durende clip heeft al duizenden views en likes.

In het filmpje is te zien hoe de ‘sportieve’ vechter bovenop zijn tegenstander zit. Tijdens de worsteling valt het mondstuk van zijn tegenstander echter uit en hij raapt het op en stopt het terug in zijn mond. Zodra de gebitsbeschermer weer op zijn plaats zit, laat hij een golf van zware slagen op het hoofd van zijn tegenstander los.

Hoewel de herkomst van de clip en de identiteit van de vechters onbekend zijn, speculeren MMA-fans dat de ‘sportieve’ vechter wel eens UFC middengewicht Dricus Du Plessis zou kunnen zijn. Maar dat wordt momenteel nog door niets of niemand bevestigd. Du Plessis staat momenteel op plek 10 in de middengewichtranglijst van de UFC.

Natuurlijk waren de reacties op het filmpje navenant. Iemand zei: "Geweldige sportiviteit. Hij wilde zijn Colgate-glimlach niet verpesten." Een andere schreef: "Deze man is een goed mens! Hij zegt: 'Ik zal je in elkaar slaan, maar ik zal daarbij ook je tanden beschermen.' Meer kan je niet vragen." Hieronder kun je het filmpje bekijken:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties