Mortal Kombat in 't echt! Ringcamera onder het bloed nadat oor van bokser 'explodeert' Sport
Mortal Kombat in 't echt! Ringcamera onder het bloed nadat oor van bokser 'explodeert'
Sport

Mortal Kombat in 't echt! Ringcamera onder het bloed nadat oor van bokser 'explodeert'

Een ringcamera kwam onder de bloedspatten te zitten nadat het oor van een bokser ‘ontplofte’ tijdens een heftig gevecht. Fernando Martinez behield zijn IBF-supervedergewicht titel nadat het gevecht tegen Jade Bornea gestopt werd in de 11e ronde. De beginfase was relatief spannend met beide vechters die indrukwekkende klappen op elkaar uitdeelden. Bornea's oor begon op te zwellen en het werd steeds slechter naarmate het gevecht vorderde. Zodra Martinez de ‘zwakte’ opmerkte, richtte hij zich er bij elke gelegenheid op.

Uiteindelijk leek het oor van de Filippijnse vechter te ‘exploderen’ na een stoot te veel van Martinez. Gruwelijke verwondingen en boksen gaan natuurlijk hand in hand. Maar de aard van Bornea's ‘exploderende’ oor is echter bijzonder uniek. In de laatste ronde vloog een deel van het bloed dat uit zijn oor kwam uit de ring op de lens van een camera. Een situatie die je eerder zou verwachten in een Mortal Kombat-game.

(lees verder onder de foto)

Mortal Kombat in 't echt! Ringcamera onder het bloed nadat oor van bokser 'explodeert'

Martinez gedroeg zich allesbehalve verontschuldigend toen hij zijn titel behield. "Ik bleef gewoon doorgaan met meppen op zijn oor en dat is wat dit gevecht eindigde," zei de Argentijn na de wedstrijd. "De sterkere vechter won en dat was ik. Ik zag absoluut de blessure aan zijn oor. Het was iets dat ik nog nooit eerder had gezien. Ik raakte hem met links en het knalde echt uit elkaar. Ik zei zelfs tegen de scheidsrechter 'wees voorzichtig. Ik denk dat hij echt gewond is’. Op dat moment bleef Maar ik bleef naar bloed happen, als een haai op een missie!"

Bekijk hieronder de heftige beelden:

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties