Dancing Dimi was een 'jankerd', Rob Cross is nu een 'engerd'. Michael van Gerwen hakt er weer in na verlies op Masters Sport
Dancing Dimi was een 'jankerd', Rob Cross is nu een 'engerd'. Michael van Gerwen hakt er weer in na verlies op Masters
Sport

Dancing Dimi was een 'jankerd', Rob Cross is nu een 'engerd'. Michael van Gerwen hakt er weer in na verlies op Masters

Afgelopen weekend vonden in het darts de Masters plaats. Chris Dobey won in de finale van Rob Cross. Die laatste had eerder in het toernooi de Nederlander Michael van Gerwen uitgeschakeld, en die had op zijn beurt dan weer weinig lieve woorden voor Cross.

Het doet allemaal een beetje denken aan het voorval tussen ‘MVG’ en onze eigen Dimitri Van den Bergh op het WK eerder dit jaar. Toen vond van Gerwen dat ‘Dancing Dimi’ een ‘jankerd’ was, nadat die had geklaagd dat de Nederlander te dicht achter hem stond bij het gooien.

(lees verder onder de video)

En nu was de arme Rob Cross dus het kind van de rekening. Eerst zei hij nog wel dat Cross verdiend had gewonnen en een goede speler is, maar daarna was hij minder vriendelijk. “Weet je wat het is? Dat cynische gedoe. Ik vind het zo’n engnek,” zei van Gerwen bij Viaplay. “Waarom denk je dat hij vorig jaar niet is uitgekozen voor de Premier League? Dat is omdat de PDC hem ook saai vindt. Dat heb je of dat heb je niet.”

En van Gerwen was goed op dreef: “Of je bent een speler met karakter, of niet. Hij heeft het gewoon niet. Hij heeft het spel wel, maar de rest niet. Hij zit dom te lachen en te doen.” Ok, die twee zullen dus nooit de beste vriendjes worden! Gelukkig had van Gerwen ook gezien dat zijn eigen spel heel matig was. “Ik moet zelf gewoon mijn eigen spel spelen, niet te veel in zijn spel mee gaan. Maar dat heb ik wel gedaan, dat mag je alleen maar jezelf kwalijk nemen,” besloot hij.

4 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties