Niels Albert ontgoocheld: "Misschien beter seizoen stopzetten" Sport
Niels Albert ontgoocheld: "Misschien beter seizoen stopzetten"
Sport

Niels Albert ontgoocheld: "Misschien beter seizoen stopzetten"

Niels Albert moest na afloop van de wedstrijd in Middelkerke lijdzaam toekijken hoe toch nog Sven Nys werd gehuldigd als eindwinnaar van de Superprestige. Zijn bonus van vier punten vooraf bleek net niet voldoende om zelf een eerste keer dat regelmatigheidscriterium op zijn naam te schrijven.

"Logisch dat ik zwaar ontgoocheld ben", stelde Albert. "Ik heb proberen vechten om één extra plaats op te schuiven, maar ik slaagde er gewoon niet in om tot bij Van Amerongen te rijden. Nochtans waren er kansen, want ik zag dat ook Sven niet zijn beste dag had. Ik moet vaststellen dat ik sinds de eindejaarsperiode niet meer op het niveau heb gereden dat nodig is om een klassement te kunnen winnen. Ook vandaag reed ik achter de feiten aan. Ik kan misschien beter nu mijn seizoen beëindigen, want vechten voor een zevende of achtste plaats, daar heb ik echt geen zin in. Mijn entourage zal werk hebben als ze me nog op de fiets wil krijgen."

De winst in Middelkerke was voor Tom Meeusen, die achteraf tevreden terugblikte op zijn vijfde overwinning van het seizoen. "Ik ben heel blij, want na de Koppenberg en de Wereldbeker in Nommay heb ik nu ook in het derde klassement een zege geboekt en dat kunnen er niet te veel zeggen", zei Meeusen. "Het levert me bovendien de derde plaats in de eindstand op. Een podiumplaats die ik verdien, want buiten mijn opgave in Hamme-Zogge wegens een enkelblessure heb ik heel wat goede resultaten neergezet."

Archieffoto PN BELGA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties