Niels Albert: "Tevreden met mijn progressie" Sport
Niels Albert: "Tevreden met mijn progressie"
Sport

Niels Albert: "Tevreden met mijn progressie"

Niels Albert lijkt zijn mindere periode stilaan achter de rug te hebben. In Zonhoven moest hij enkel nog voor Sven Nys buigen. "Na wat me de voorbije weken is overkomen, ben ik heel tevreden met mijn progressie", reageerde Albert.

"Maar als je zo dicht bij de zege komt, wil je die natuurlijk ook heel graag. In de laatste ronde waren Sven en ik de sterksten. Ik heb er alles aan gedaan om hem onder druk te zetten, maar hij ging niet in de fout. In de laatste bocht schoot hij wel uit zijn pedaal, maar dat verraste ook mij. Ik moest ook in de remmen en toen was de kans om te winnen helemaal weg."

"Laat me echter vooral onthouden dat ik de voorbije week goed heb gewerkt. Ik ben gerustgesteld naar de toekomst toe, om te beginnen Hamme-Zogge van volgende week. Als je de weersvoorspellingen ziet, zou het daar wel eens de moeite kunnen zijn."

Klaas Vantornout was tevreden met de derde plaats. "Het was het hoogst haalbare. Op het einde bleken Sven en Niels sterker. Zelf voerde ik mijn vooraf uitgekiende plannetje uit. Ik startte bewust snel om mijn eigen koers te kunnen rijden. Je moet hier sowieso je eigen spoor kiezen in het zand. Dat doe ik liever als leider dan in het spoor van anderen. Ik had echter niet dezelfde benen als vrijdag op de Koppenberg. Er waren verscheidene zware stroken waar ik het heel lastig had."

Belga Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties