Onvervalste topper en twee streekderby’s in de Jupiler Pro League Sport
Onvervalste topper en twee streekderby’s in de Jupiler Pro League
Sport

Onvervalste topper en twee streekderby’s in de Jupiler Pro League

Opnieuw West-Vlaanderen boven in de Jupiler Pro League vanavond. KV Oostende en Club Brugge nemen het immers tegen elkaar op. Ook Standard en AA Gent moeten aan de slag. En er valt opnieuw wat geld te verdienen via BesteOdds.be.


AA Gent – Sporting Lokeren

De Oost-Vlaamse derby is er een om naar uit te kijken dit seizoen. AA Gent beleeft absolute hoogdagen en supporters spreken zachtjes over een landstitel voor de troepen van Hein Vanhaezebrouck. Lokeren wil echter eveneens niet verliezen en rekent op Vanaken en Abdurahimi.

Toch lijkt een overwinning van de thuisploeg vanmiddag het meest logische. Maar laat ons maar eens een berekend risico nemen. Zet een deel van je gratis aanmeldingsbonus bij BesteOdds.be in op een gelijkspel. Dan krijg je immers 3,60 keer je inzet terug. Een overwinning van Lokeren kan je nog meer opleveren, maar dat lijkt ons té onwaarschijnlijk.

Standard – Lierse

Lierse is op sterven na dood. De club zakt steeds verder weg in de rangschikking, maar pakte wel met een flinke dosis geluk een onverhoopt punt tegen RSC Anderlecht. Misschien is een nieuwe stunt wel mogelijk, want ook Standard is nog steeds flink op de dool.

Wij rekenen echter op een overwinning van de thuisploeg vanavond. Via BesteOdds.be kan je tot 1,30 keer je inzet terugverdienen. Dat is niet bepaald een groot bedrag, maar in combinatie met het gelijkspel van de wedstrijd eerder op de dag kan dat al eens mooi oplopen.

KV Oostende – Club Brugge

Maar de wedstrijd waar iedereen in voetbalminnend België zit op te wachten vandaag is de West-Vlaamse derby tussen de kustploeg en de Bruggelingen. Gezien het klassement is dit een absolute topwedstrijd. KV Oostende is immers niet meer de kleine ploeg van weleer sinds de komst van Marc Coucke als voorzitter en geldschieter.

Wij geloven dan ook oprecht in het thuisvoordeel vanavond. En dan kan je heel wat geld verdienen! Tot 3,70 keer je inzet krijg je terug voor een overwinning van de kustploeg. En ook Club Brugge kan je met 1,98 keer je inzet geld opleveren via BesteOdds.be.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties