Plots duikt (de Braziliaanse) Ronaldo op in het Engelse cafévoetbal, en dat loopt niet goed af Sport
Plots duikt (de Braziliaanse) Ronaldo op in het Engelse cafévoetbal, en dat loopt niet goed af
Sport

Plots duikt (de Braziliaanse) Ronaldo op in het Engelse cafévoetbal, en dat loopt niet goed af

Een indrukwekkende reclamevideo van het Britse gokbedrijf Paddy Power voor hun nieuwste gokmogelijkheid 'Super Sub' bracht niemand minder dan Ronaldo Luís Nazario (47) naar het veld van een amateurvoetbalwedstrijd. Op het laagste niveau van de competitie liet Paddy Power de legendarische Braziliaanse voetballer opdraven tijdens een wedstrijd van Phoenix FC, het team dat onderaan de ranglijst bungelt in NWL Division 8, de laagste klasse van het Engelse amateurvoetbal.

Met een achterstand van 0-4 tijdens een thuiswedstrijd in Romford, Essex, kwam er plotseling een witte limousine aangereden. Daaruit stapte 'O Fenômeno', de Braziliaanse Ronaldo, die bekend staat om zijn indrukwekkende carrière bij clubs als PSV, FC Barcelona, Real Madrid en de twee Milans, en wordt beschouwd als een van de beste voetballers aller tijden.

Rabona en... snel weer gewisseld

Verkleed als 'Dave Walsh' - aangezien Ronaldo niet officieel was ingeschreven - verscheen hij in de slotfase van de wedstrijd, hopend iets te kunnen doen aan de achterstand. Hoewel zijn eerste balcontact, een rabona, hoop leek te bieden, werd al snel duidelijk dat de fysieke tol van de jaren merkbaar was. Hij werd al snel weer van het veld gehaald. Ondanks zijn weinig opmerkelijke invalbeurt waren de spelers die met of tegen Ronaldo speelden verheugd.

(lees verder onder de video)

Pintje in de kantine

In de kantine nam de Braziliaan zelfs de tijd om selfies te maken. Een speler zei: "Het was een eer om met hem te spelen. Het geven van een pass naar Ronaldo was absoluut het meest surrealistische voetbalmoment ooit voor mij." Een andere tegenstander merkte echter op: "Ik heb het nog nooit zo gemakkelijk gehad om een spits uit de wedstrijd te houden."

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties