Pool-ster Chris Melling, aka 'The Magician', doet zijn naam alle eer aan met buitenaards shot Sport
Pool-ster Chris Melling, aka 'The Magician', doet zijn naam alle eer aan met buitenaards shot
Sport

Pool-ster Chris Melling, aka 'The Magician', doet zijn naam alle eer aan met buitenaards shot

Pool-ster Chris Melling heeft zijn bijnaam 'Magician' eer aangedaan door een van de meest waanzinnige stoten die je ooit zult zien uit te voeren. De fans waren werkelijk verbijsterd nadat voormalig wereldkampioen Melling het geweldige shot had uitgevoerd in de Ultimate Pool Champions League.

Melling kwalificeerde zich voor de laatste 16 van het prestigieuze poolevenement dat later dit jaar plaatsvindt, maar pas nadat hij zijn hachje kon redden op een ongelooflijke manier. Hij had zichzelf in de problemen gebracht nadat zijn laatste rode bal op een onmogelijke plek terecht was gekomen. Maar Melling toverde een ongelooflijk shot uit zijn hoge hoed en kon finaal ook de zwarte bal potten.

"Oh mijn god, oh mijn goedheid! De goochelaar haalt een van de grootste konijnen uit zijn hoed die hij er ooit uitgehaald heeft," riep de commentator uit. Een fan reageerde als volgt: "Dat is het meest belachelijke schot dat je ooit zult zien, geloof me!" Een andere trad hem bij: “Dat is een van de beste poolshots die ik ooit heb gezien.” Snookerheld Shaun Murphy staat bekend als de Magiër op het groene laken, maar Melling bewees dat hij die bijnaam ook waard is met deze geniale stoot.

Hieronder kun je de beelden bekijken. Het ‘kunststukje’ van Melling zit helemaal op het einde van het filmpje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties