Radja Nainggolan reageert op 'drankuitspraak' van Roma-baas: "Na 20 shotjes kon ik nog sjotten!" Sport
Radja Nainggolan reageert op 'drankuitspraak' van Roma-baas: "Na 20 shotjes kon ik nog sjotten!"
Sport

Radja Nainggolan reageert op 'drankuitspraak' van Roma-baas: "Na 20 shotjes kon ik nog sjotten!"

Radja Nainggolan en straffe verhalen… ze gaan wonderbaarlijk goed hand in hand. En nu heeft de voormalige Rode Duivel en Antwerp-speler daar nog een schepje bovenop gedaan. Of wat dacht je van: “Na 20 shotjes kan ik nog perfect presteren op het veld”. Santé!

Nainggolan is er zeker van dat zijn ‘beruchte’ levensstijl zijn carrière allerminst beïnvloed heeft. Hij zit nu in de nadagen van een indrukwekkende carrière waarin hij onder meer in de Serie A voor Roma, Cagliari en Inter uitkwam. Vooral zijn passage bij AS Roma zal voor altijd een plek in de voetbalgeschiedenisboeken hebben. Roma's sportief directeur Walter Sabatini sprak onlangs over Nainggolan tegenover de Gazzetta dello Sport.

Radja Nainggolan reageert op 'drankuitspraak' van Roma-baas: "Na 20 shotjes kon ik nog sjotten!"

Sabatini beweerde dat ‘Nainggolans vorm alleen maar daalde als hij niet dronk’. Straffe uitspraak, toch!? In een gesprek met Corriere della Sera reageerde Nainggolan: "Sabatini? Ik belde hem en vertelde hem dat acht shots niet genoeg waren. Ik kan er ook 20 drinken. En dan ga ik toch het veld op, zonder probleem. Hij houdt van me, hij heeft me altijd aangeraden om het rustiger aan te doen. Hij denkt dat ik een betere carrière zou gehad hebben. Maar daar ben ik het niet mee eens, op het veld heb ik alles gegeven."

Zwaar feestje op oudejaarsavond

Een van de opmerkelijkste momenten van Nainggolan bij AS Roma was toen de club hem uit het team zette voor een wedstrijd tegen Atalanta nadat een video opdook waarin hij rookte en dronk terwijl hij feest vierde op oudejaarsavond 2017. De voormalige Antwerp-middenvelder speelt nu bij SPAL in de Serie B, de Italiaanse tweede klasse. Over zijn capriolen buiten het veld zei hij: "Als jongen heb ik geleden, mijn familie was arm. Ik heb grote offers gebracht om voetballer te worden. En nu geef ik het leven niet op, ook omdat de natuur me een lichaam heeft gegeven dat niet wordt aangetast door de capriolen die ik heb uitgehaald.”

"Dat vergeet ik nooit meer"

“Overal heb ik streken uitgehaald. Bij Roma kwam ik te laat, er waren video's waarin ik 's avonds niet erg helder was en dan die beroemde oudejaarsavond bij mij thuis. Ik zal het de rest van mijn leven niet vergeten,” ging hij verder. "Misschien was dat wel de gekste avond. Beelden van mij, dronken, rokend en woorden zeggend die niet op hun plaats waren, gingen de wereld rond. Ik werd door iedereen aangevallen. Bij Roma waren ze razend. En ze hadden gelijk,” besloot Nainggolan. Dit seizoen kwam hij 18 keer in actie voor SPAL en scoorde hij drie keer, hoewel de club pas 19e staat in de Serie B.

(Foto's: BSR Agency)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties