Rijsel leent Gianni Bruno uit aan Bastia Sport
Rijsel leent Gianni Bruno uit aan Bastia
Sport

Rijsel leent Gianni Bruno uit aan Bastia

De jonge Belgische aanvaller Gianni Bruno wordt door het Franse Rijsel voor één seizoen uitgeleend aan SC Bastia. Dat nieuws maakte de Corsicaanse club donderdag bekend op haar website.

De 21-jarige Bruno kwam afgelopen seizoen dertien keer in actie voor de Noord-Franse ex-club van Rode Duivel Eden Hazard. Vrijdag wordt hij verwacht in het stadion Armand-Cesari van Bastia voor de ondertekening van zijn contract.

"In de zoektocht naar speelminuten heeft Gianni Bruno beslist om komend seizoen de kleuren van SC Bastia te verdedigen. De club kon tevens een aankoopoptie bedingen", verklaarde Bastia op de clubwebsite.

Gianni Bruno, die zijn opleiding genoot bij FC Luik en Standard, arriveerde in 2007 bij Rijsel. Hij debuteerde in januari 2012 in het eerste elftal in een wedstrijd tegen Lyon voor de Coupe de la Ligue. In juni 2012 verlengde hij zijn contract tot 2015.

Belga

Archieffoto Reuters

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties