Romelu Lukaku deelt unieke beelden uit zijn privéleven en heeft daarbij een stevige boodschap Sport
Romelu Lukaku deelt unieke beelden uit zijn privéleven en heeft daarbij een stevige boodschap
Sport

Romelu Lukaku deelt unieke beelden uit zijn privéleven en heeft daarbij een stevige boodschap

Afgelopen weekend bereikte Romelu Lukaku een mijlpaal in zijn carrière door zijn 300e doelpunt te scoren voor een club. De Rode Duivel deed het net trillen voor AS Roma tegen Juventus. De Giallorossi blijven op koers voor een Champions League-ticket in de Serie A en strijden donderdag ook voor een plekje in de finale van de Europa League.

Ondanks de cruciale wedstrijden vond 'Big Rom' toch even tijd om een bericht op Instagram te plaatsen. Hij deelde enkele tot nu toe ongeziene foto's uit zijn privéleven met de boodschap: “Privacy is kracht. Wat mensen niet weten, kunnen ze niet ruïneren”.

(lees verder onder het Instagrambericht, pijltje naar rechts om alles te zien)

Waar voetbalt Lukaku volgend seizoen?

Het blijft voorlopig een raadsel waar Lukaku volgend seizoen zal spelen. Hoewel hij in principe terugkeert naar Chelsea, lijkt de Rode Duivel daar geen toekomst te hebben. Volgens transferjournalist Fabrizio Romano is Chelsea bereid Lukaku te verkopen voor 38 miljoen pond (bijna 45 miljoen euro).

Als dat gebeurt, zou Chelsea geen verlies meer lijden op de investering die ze in 2021 hebben gedaan, toen Lukaku voor 113 miljoen euro overkwam van Inter.

(Bron: nieuwsblad.be - Intropic: Screen grab YouTube)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties