Sociale media ontploft: bakken kritiek voor Antwerp-fans en -spelers die Marc Overmars steunen Sport
Sociale media ontploft: bakken kritiek voor Antwerp-fans en -spelers die Marc Overmars steunen
Sport

Sociale media ontploft: bakken kritiek voor Antwerp-fans en -spelers die Marc Overmars steunen

Antwerp won afgelopen zondag (21/01) met 4-1 van Charleroi. Enkele supporters uitten hun ongenoegen over de schorsing van Marc Overmars met een spandoek, en na de wedstrijd namen ook de spelers hetzelfde standpunt in door een spandoek te tonen.

Marc Overmars kreeg wereldwijd een schorsing van de FIFA voor grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn tijd bij Ajax. Hij werd destijds bij de Amsterdamse club ontslagen maar vond al snel een nieuwe positie bij Royal Antwerp FC. Door de wereldwijde schorsing van de FIFA dreigt hij nu echter op non-actief te worden gezet.

“We staan achter hem”

Zowel de supporters als de spelers van Antwerp hebben met een spandoek hun steun betuigd aan Overmars. "We willen laten zien dat we achter hem staan," verklaarde onder andere Owen Wijndal. Ook Mark van Bommel sprak vergelijkbare woorden uit.

Onbegrip op sociale media

Op sociale media is er echter enige ophef over, aangezien velen de steun voor Overmars niet helemaal begrijpen. "Welke boodschap geef je hiermee aan alle vrouwen? Wat gaan de spelers thuis vertellen aan hun vrouw?" is onder andere te lezen. Hieronder enkele online reacties:

(Bron: Voetbalkrant - Intropic: YouTube en X)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties