Supermario sloeg dit Belgisch model aan de haak Sport
Supermario sloeg dit Belgisch model aan de haak
Sport

Supermario sloeg dit Belgisch model aan de haak

Terwijl Raffaella Fico bezig was mama te worden van het kindje dat ze samen met Mario maakte, was Mario druk bezig een nieuw lief te versieren. En dat is een Belgische.

Al stroomt er ook wel een flinke scheut Zuid-Amerikaans bloed door de aderen van Fanny Robert Neguesha, dat wel. Momenteel vertoeft de 22-jarige schoonheid in Parijs voor haar werk als model.

Raffaella Fico, een bloedmooi Italiaans model en de ex van Balotelli, beviel in de nacht van 6 op 7 december van een dochtertje dat de naam Pia kreeg. Dat bevallen deed ze moederziel alleen in een Italiaans hospitaal, aangezien Supermario wel wat beters te doen had die nacht. Met Fanny Robert Neguesha eens goed gaan eten in Manchester, bijvoorbeeld.

De Belgische schone met zuiderse roots bleef toen nog een onbekende, tot enkele dagen later. Een journalist van Il Giorno ging naar de voetballer thuis. Hij wilde hem gaan feliciteren met zijn kersverse vaderschap, maar tot de journalist zijn verbazing was het niet Balotelli die de deur opendeed. Verbijsterd vroeg hij aan Fanny: “Ben jij soms een vriendin van Mario? Enne… is hij thuis?”

“Ik ben niet zomaar een vriendin van Mario, ik ben dé vriendin”, zo klonk het antwoord van de meid.

Een vriend van Balotelli vertelt in dezelfde Italiaanse krant: “Fanny is absoluut een lekkere meid, dat kan je niet ontkennen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Mario op haar viel. Maar hij houdt ook veel van haar. Ze kennen elkaar nog maar enkele weken, maar ze zijn erg close.”

Nog volgens diezelfde vriend van Balotelli, heeft de voetballer voorlopig nog geen plannen om zijn pasgeboren dochter te gaan bezoeken. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties