Supportersgeweld ontsiert bekermatch Oostende-Lokeren Sport
Supportersgeweld ontsiert bekermatch Oostende-Lokeren
Sport

Supportersgeweld ontsiert bekermatch Oostende-Lokeren

In de return van de halve finales tussen Oostende en Lokeren zijn woensdagavond tijdens de verlengingen rellen ontstaan met Lokerse fans.

Het stond 1-1 na 90 minuten waarna verlengingen moesten worden gespeeld in Oostende. Toen op het einde van de eerste verlenging een kopgoal van Brillant (Oostende) werd afgekeurd voor een vermeende overtreding van doelman Copa, liep het mis.

De spionkop van Oostende begon met onder meer bier te gooien waarna scheidsrechter Raf Verbist de match stil legde. De fans van Lokeren reageerden nog furieuzer en probeerden tot bij de Oostendse fans te geraken. Aan het hek ontstond er serieuze amok en de stewards moesten alles in het werk stellen om een aantal Lokerse fans tegen te houden. Ook de politie moest tussenbeide komen.

Eerder op de avond wist Zulte Waregem zich al te plaatsen voor de finale na een scoreloos gelijkspel thuis tegen AA Gent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties