Thibaut Courtois pakt koppositie in Spaanse eerste klasse Sport
Thibaut Courtois pakt koppositie in Spaanse eerste klasse
Sport

Thibaut Courtois pakt koppositie in Spaanse eerste klasse

Thibaut Courtois hield zondag zijn netten schoon en hielp Atlético Madrid zo aan een 4-0 zege tegen Real Sociedad. Toby Alderweireld bleef op de bank. De zege bracht Atletico alleen aan de leiding in de Primera Division. Zaterdag ging Barcelona immer verrassend met 2-3 onderuit tegen Valencia.

Barcelona en Real Madrid, dat op het terrein van Athletic Bilbao niet verder kwam dan een 1-1-gelijkspel, volgen nu op drie punten van Atlético. Real leed niet alleen puntenverlies, maar dreigt ook Ronaldo de volgende wedstrijd(en) te moeten missen. De Portugese sterspeler werd immers een kwartier voor tijd uitgesloten na een slaande beweging naar Carlos Gurpegi.

Nederland

Kenny Van Hoevelen diende met RKC Waalwijk PSV Eindhoven een 2-0 nederlaag toe. Bij PSV mocht Zaccharia Bakkali een kwartier voor tijd invallen.

Griekenland

Maarten Martens startte in de basis bij PAOK, dat met 2-1 de boot inging bij degradatiekandidaat Platanias. Na de smadelijke nederlaag kan PAOK de titel wel vergeten. De club uit Thessaloniki is nog altijd tweede, maar nu wel al op veertien punten van leider Olympiakos.

Belga, beeld Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties