Tome Pacovski te laat voor 2e helft Macedonië-Schotland (video) Sport
Tome Pacovski te laat voor 2e helft Macedonië-Schotland (video)
Sport

Tome Pacovski te laat voor 2e helft Macedonië-Schotland (video)

Hilariteit in Skopje dinsdagavond. Tijdens de interland Macedonië - Schotland floot de Franse scheidsrechter Frautel de tweede helft op gang zonder Macedonië-doelman Tome Pacovski. De doelman van KV Mechelen kwam op zijn gemakje de spelerstunnel uitgelopen toen de tweede helft al enkele seconden bezig was.

"Ik had totaal niet door dat ik te laat was", kan Pacovski er nog om lachen. "Omdat ik licht geblesseerd was, werd ik met ijs behandeld tijdens de rust. Toen de ref ons naar buiten riep had ik nog een minuutje nodig om mijn kous en schoen terug aan te doen maar blijkbaar had de scheids haast."

Frautel legde de match wel meteen stil om Pacovski zijn plaats te laten innemen. "Het is zijn taak om te kijken of de twee ploegen compleet zijn voor hij de match weer op gang brengt. Mij was hij blijkbaar vergeten. Zoiets heb ik in ieder geval nog nooit meegemaakt".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties