Troosteloze Wim Oosterlinck gaat op de knieën voor Linda Mertens (audio) Sport
Troosteloze Wim Oosterlinck gaat op de knieën voor Linda Mertens (audio)
Sport

Troosteloze Wim Oosterlinck gaat op de knieën voor Linda Mertens (audio)

Drie weken geleden waagden enkele wereldberoemde BV’s zich aan een voetbalmatch voor het goede doel. Liep allemaal van een leien dakje, totdat Linda Mertens geblesseerd van het veld moest. Een gescheurde gewrichtsband was het zware verdict, en dus kan organisator Wim Oosterlinck niet anders dan zich schuldig voelen...
“Ik ga nooit meer voetballen”, schreeuwde de 35-jarige Milk Inc-zangeres uit. Mertens zat gekluisterd aan haar zetel toen iedereen zo zat als een schup nieuwjaarskussen uitdeelde. Concerten moesten zelfs afgezegd worden, en dat allemaal door een matchke damesvoetbal.

Drie weken geleden speelden de Bunny All Stars, vertegenwoordigd door onze grootste BV’s, tegen de Mothersjotters van Wim Oosterlinck voor Meneer Konijn, een organisatie om centjes in te zamelen voor het goede doel. Mertens staat niet zoals haar naamgenoot Dries elke dag op het veld, en dat maakte één van haar gewrichtsbanden overduidelijk. Knak, zei ie. En Linda moest afgevoerd worden. Oosterlinck zag het gebeuren en vreesde het ergste. “Het is geen ramp. Er is niemand door, hé!”, troostte Mertens Oosterlinck vanmorgen live aan de telefoon op Q-Music.

Toch heeft Oosterlinck het er duidelijk lastig mee. “Ik heb zo hard aangedrongen om jou erbij te krijgen, en dan gebeurt zoiets. Ik voel mij zo schuldig. Als ik ooit iets voor jou kan terugdoen, laat het mij dan weten. Dan doe ik dat met veel plezier”, snottert Oosterlinck.

Ook de vooruitzichten ogen niet al te mooi. Mertens moet iedere dag naar de kinesist en heeft zeer slechte ervaringen met dezelfde blessure. “Twaalf jaar geleden had in net hetzelfde voor. Toen heb ik een jaar lang last gehad van een dikke enkel”, klonk het. Kop op, Wim! Dat komt allemaal wel goed. Daar gelooft ze trouwens zelf ook in. “Tegen de lente ben ik weer helemaal terug springlevend”, lacht ze. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties