UFC-ster 'Paddy the Baddy' neemt het op tegen 10 soldaten... Eindscore: 10-0! Sport
UFC-ster 'Paddy the Baddy' neemt het op tegen 10 soldaten... Eindscore: 10-0!
Sport

UFC-ster 'Paddy the Baddy' neemt het op tegen 10 soldaten... Eindscore: 10-0!

Tussen de gevechten door houdt UFC-ster Paddy ‘The Baddy’ Pimblett zich bezig met het tussen zijn boterham leggen van mariniers in Camp Pendleton in San Diego. Een video waarin hij het opneemt tegen tien getrainde vechters gaat momenteel keihard viraal.

Paddy staat vooral bekend om zijn inzet voor de geestelijke gezondheid en… zijn grote eetlust. Hij worstelt vaak met zijn gewicht en geeft toe dat hij tussen kampen eigenlijk te veel eet. Ook in dit filmpje merk je meteen dat hij niet op zijn ideale gewicht staat. En toch… Hij rolt letterlijk van het ene gevecht in het andere en de soldaten weten niet wat hen overkomt.

“Hopelijk valt Rusland niet binnen”

Paddy postte de video op zijn YouTube-kanaal met 667.000 abonnees met het bijschrift: "UFC vs USMC - Paddy the Baddy Takes On The Marines!". De fans werden wild. Eentje zei: "Het opnemen tegen 10 mariniers in topconditie is waanzinnig. Het is nog waanzinniger dat hij dat deed na zo'n intense training. Paddy is een machine!"

Een tweede zei dat het moeilijk is om geen fan te zijn van Paddy: "Het is zo moeilijk om niet voor Paddy te juichen. Hij is zo getalenteerd in de ring, maar ook zo maf en grappig dat je echt blij wordt van hem. En het feit dat hij zo'n grote voorstander is van geestelijke gezondheid, vooral met het stigma dat mannen zich daarover niet kunnen uitspreken. Hij zal daarmee echt helpen en levens veranderen!” Het moet ook gezegd dat anderen zich dan weer serieuze vragen stelden bij de ‘bekwaamheid’ van de Amerikaanse mariniers. “Hopelijk valt Rusland ons land niet binnen” zei iemand.

5 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties