[UPD.] ‘Remasters van GTA IV en Red Dead Redemption zijn geschrapt’ Sport
[UPD.] ‘Remasters van GTA IV en Red Dead Redemption zijn geschrapt’
Sport

[UPD.] ‘Remasters van GTA IV en Red Dead Redemption zijn geschrapt’

Volgens bekende insider Tez2 die vaak met informatie komt over de projecten binnen Rockstar Games, zijn de remasters van GTA IV en Red Dead Redemption voor de moderne consoles, geschrapt.

Tez2 claimt dat Rockstar remasters wilde maken van GTA IV en Red Dead Redemption, maar door de negatieve ontvangst van Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition van afgelopen jaar, is besloten om niet door te gaan met deze projecten.

GTA IV en Red Dead Redemption verschenen voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Beide games waren heel goed ontvangen door de internationale game media en de gaming community. Beide games hebben nooit een opgepoetste remaster gekregen, terwijl GTA V op drie verschillende console generaties is uitgekomen.

Rockstar Games werkt momenteel aan GTA 6 die volgens de bronnen van Bloomberg niet eerder gaat uitkomen dan 2024.

UPDATE: De website Kotaku zegt soortgelijke informatie te hebben ontvangen vanuit bronnen binnen Rockstar Games. De remasters van Red Dead Redemption en GTA IV zijn on hold. Op dit moment is alle focus gericht op de ontwikkeling van de gloednieuwe Grand Theft Auto. Na de release van die game, kunnen deze projecten weer aan bod komen.


0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties