Vader Wickmayer start mogelijk sportbegeleidingsdienst in Hasselt Sport
Vader Wickmayer start mogelijk sportbegeleidingsdienst in Hasselt
Sport

Vader Wickmayer start mogelijk sportbegeleidingsdienst in Hasselt

Marc Wickmayer, de vader van tennisster Yanina, heeft Kaai 16 in Hasselt gekocht. Wat de Diestenaar precies zal doen met de kantoorruimte, loft en magazijn, is nog onduidelijk. Het verhaal doet de ronde dat hij er een sportbegeleidingsdienst zal starten. Voor het huidige concept van gedeelde kantoorruimte voor creatievelingen is Wickmayer blijkbaar niet te vinden.

Vorige week sloot Nick Decrock zijn Kaai 16 met een feestje. Hij startte het project waarin creatievelingen een ruimte delen, vijf jaar geleden op. Decrock wilde ook uitbreiden. De plannen waren klaar maar het project ging niet door. Decrock kondigde op het sluitingsfeestje ook aan dat hij een overnemer had. “Kaai 16 is intussen inderdaad verkocht, maar ik mag echt niet zeggen aan wie”, zegt Decrock. “Ik ben gebonden aan de privacy-clausule in het contract.”

Een paar andere bronnen willen ons wel vertellen wie de mysterieuze koper is: Marc Wickmayer, de vader van tennisster Yanina. Hij is trouwens al gesignaleerd in Kaai 16. Zelf was pa Wickmayer vrijdag niet bereikbaar voor commentaar.

LC Archieffoto

Lees het volledige artikel vandaag in uw weekendkrant.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties