Van Damme grapt: "Op mijn auto letten met al die Roemenen" Sport
Van Damme grapt: "Op mijn auto letten met al die Roemenen"
Sport

Van Damme grapt: "Op mijn auto letten met al die Roemenen"

"Ik zal op mijn auto moeten letten met al die Roemenen", grapte Van Damme onlangs over de drie Roemenen in loondienst bij Standard. Naast coash Mircea Rednic, vervoegde onlangs twee nieuwe Roemenen de Luikse Club: Adrian Cristea en George Tucudean. De Roemeense pers kon daar niet om lachen.

"Jelle Van Damme moet geen schrik hebben, want zijn Roemeense collega's rijden met duurdere auto's", klonk het daar cynisch. De uitspraak van de Standard-kapitein werd meer ruchtbaarheid gegeven, zo vlak voor de topwedstrijd tegen Anderlecht.

Roemenen rijden luxueus

Volgens de Roemeense pers rijdt Standard-aanwinst Tucudean met een Audi R8 van 200.000 euro en heeft hij nog een Porsche Panamera (250.000 euro) en Ferrari 458 (400.000 euro) in de garage staan. Cristea verplaatst zich met een Mercedes ML met een prijskaartje van 80.000 euro. Ook coach Rednic rijdt comfortabel, in een Audi A8 (120.000 euro).

Van Damme laat het minder breed hangen met een Audi S4 van 'maar' 50.000 euro. Dat de Roemenen hun wagens heel serieus nemen, zal Van Damme dus geweten hebben.

MCe Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties