Vandaag verschijnt de veelbelovende Pokémon-kloon en concurrent ‘Temtem’ Sport
Vandaag verschijnt de veelbelovende Pokémon-kloon en concurrent ‘Temtem’
Sport

Vandaag verschijnt de veelbelovende Pokémon-kloon en concurrent ‘Temtem’

Vanaf vandaag kan je via Steam het spel Temtem aankopen. Deze Temtem kost zo'n 35 euro en bevindt zich nog in early acces en zal gedurende het komende jaar dus nog heel wat extra content krijgen. De game staat vooral in de spotlights omdat deze kan worden gezien als een Pokémon-kloon, maar met meer opties. Zo gaven de ontwikkelaars zelf ook aan dat Pokémon hun grootste inspiratiebron was.

Pokémon, maar dan anders

Net zoals in Pokémon kan je in Temtem ook monstertjes vangen waar je mee kan vechten tegen andere trainers (Tamers genoemd in de game). Bij de release zijn er 76 Temtems die je kan vangen en dit zal in het komende jaar nog uitgebreid worden tot meer dan 161 virtuele beestjes. Je krijgt een stevige story modus op je bord voorgeschoteld die je laat rondreizen over 6 eilanden en zo'n tientallen uren in beslag zal nemen om uit te spelen.

Groot verschil met Pokémon is dat je Temtem als singleplayer-ervaring kan spelen, maar dat je ook constant rondloopt in een gigantische multiplayer-wereld. Je zal constant andere Tamers zien rondlopen en je kan vechten tegen hen, samen spelen met hen of items en Temtems ruilen.

Daarnaast heb je ook de optie om de hele game in co-op te spelen met een vriend. Gevechten zijn in Temtem namelijk altijd 2 vs 2 en iedere speler kan dus ook zijn team beheren.

Vanaf nu beschikbaar voor PC, binnenkort voor consoles

Aangezien Temtem nog een early acces-game is, zal deze momenteel nog niet voor consoles verschijnen. Een release voor Switch, PS4 en Xbox One is gepland voor 2021. Vanaf vandaag kan je dus wel al aan de slag met de game op PC.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties