Voetbal is niet altijd oorlog: Liverpool-fans klappen en zingen met 50.000 voor Ronaldo Sport
Voetbal is niet altijd oorlog: Liverpool-fans klappen en zingen met 50.000 voor Ronaldo
Sport

Voetbal is niet altijd oorlog: Liverpool-fans klappen en zingen met 50.000 voor Ronaldo

Eergisteren deelde Manchester United-speler Cristiano Ronaldo dat ze zowel goed als verschrikkelijk nieuws hadden te vertellen. Zo werd hun tweeling geboren en hoewel het meisje gezond en wel is, heeft hun zoontje de bevallig niet overleeft. Er kwamen steunbetuigingen uit de hele voetbalwereld en ver daarbuiten.

Gezien het overlijden van zijn zoon besloot Ronaldo gisteren om de wedstrijd tegen eeuwige aartsrivaal Liverpool over te slaan. De bezoekers uit Manchester kregen uiteindelijk een flink pak slaag en konden met zware 4-0 cijfers weer naar huis. Het resultaat was dan weer niet het gene waar na de wedstrijd over werd gesproken. Het is vooral onderstaande video uit minuut 7 dat de wereld nu rondgaat.

Zo begon het hele stadion te klappen om hun steun te betuigen. Maar liefst 50.000 toeschouwers in Liverpool begonnen te klappen voor een speler van de vijand. Ongezien en best een kippenvelmomentje om You’ll Never Walk Alone op Anfield te horen als steun naar een speler van een andere ploeg. Voetbal hoeft dus duidelijk niet altijd oorlog te zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Play Sports (@playsportsbe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties