Voetballer gebruikt geld als wc-papier (foto) Sport
Voetballer gebruikt geld als wc-papier (foto)
Sport

Voetballer gebruikt geld als wc-papier (foto)

Een Engelse voetballer ligt stevig onder vuur nadat hij een foto postte waarop hij zijn kont afveegt met een briefje van 20 pond. Hoezo voetballers verdienen te veel?
Liam Ridgewell, ploegmaat van Romelu Lukaku bij West Bromwich, mag het gaan uitleggen. Enkele maanden geleden maakte hij een foto van zichzelf op de pot, omgeven door bankbiljetten en in zijn hand eveneens een bankbriefje dat inderdaad dient om zijn residu mee af te kuisen. Hij stuurde het plaatje door naar een makker die er ongetwijfeld wel een lachbui aan overhield, maar op één of andere manier kwam ook het internet in het bezit van het fotootje.

Nu, het is algemeen bekend dat voetballers best wel rondkomen – ook in België, maar zeker in de grote voetballanden zoals Engeland en Spanje – maar om het er nu op deze manier in te duwen, dat was een brug te ver voor de maatschappij. Liam Ridgewell verdient immers zo’n slordige 25.000 euro per week, even veel als het jaarloon van de gemiddelde West Midlands-bewoner.

Reden genoeg om zijn arrogantie even te temperen. “De foto was acht maanden geleden als grap bedoeld voor een vriend van mij, maar is blijkbaar gelekt naar het grote publiek. Ik begrijp dat de foto voor de mogelijke ophef kan zorgen, maar dat was absoluut niet mijn bedoeling. Bij deze mijn oprechte excuses”, aldus de 28-jarige verdediger. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties