Vriendin en broer Stijn Stijnen: "Wij hebben berichten gepost" Sport
Vriendin en broer Stijn Stijnen: "Wij hebben berichten gepost"
Sport

Vriendin en broer Stijn Stijnen: "Wij hebben berichten gepost"

Doelman Stijn Stijnen werd zondag door Club Brugge naar de B-kern verwezen omdat hij een anonieme lastercampagne tegen de club was begonnen op het internet. Zijn vriendin en broer nemen nu alle verantwoordelijkheid op zich.
Stijnen zou het Club Brugge-forum 'Blauw Zwart Forum' bestookt hebben met lasterlijke berichten over Geert De Vlieger, Colin Coosemans en andere collega's bij Club. Hij deed dat onder andere onder de schuilnaam 'frigo'.

De schuilnaam 'frigo' en de andere valse namen konden allemaal aan ip-adressen van Stijnen, zijn vriendin en zijn broer gelinkt worden.

'Kritiek te hevig'

Veerle Schreurs en Steven Stijnen, vriendin en broer van de doelman, nemen nu alle schuld op zich. Ze contacteerden Sporza zondagavond om te zeggen dat ze verantwoordelijk zijn voor de geposte berichten.

"Ze hebben dat gedaan omdat de kritiek op Stijnen al geruime tijd te hevig was en dat dat voor hen, als vriendin en broer, te emotioneel werd. Beiden beroepen zich ook op het recht van vrijheid van meningsuiting. Ze nemen alle verantwoordelijkheid op zich en bieden hun excuses aan Stijn aan, die nu onterecht alles over zich heen krijgt", zo luidt de mededeling.

Een greep uit zijn repertoire:

"Henk en Sven ....tja..... totaal geen persoonlijkheden .... JANSEN EN JANSENS ! zulke lichtgewichten moeten onze club dan leiden op sportief vlak ....TJA"

"De realiteit is dat coosemans gisteren niet goed genoeg was , maakt penaltyfout... gaat een paar keer volledig naast de bal . Clubdoelman zijn is nog wat anders als kvk, racing of gba doelman zijn ! Ik ben blij dat we al jaren een puntenpakker hebben in huis"

"De vlieger pakt enkel makkelijke ballen , nu besef ik hoe belangrijk het is om een keeper te hebben zoals stijnen , bij hem begint het gewoon te lijken"

"Wederom 2 tegengoals ... de vlieger was een ramp vandaag , donk daar spreek ik zelfs al niet meer van en hoefkens mag dringend niveau gaan halen"

"Stijnen was top, ging vrijuit bij tegendoelpunt. wie daarover twijfelt na het zien van de beelden heeft hulp nodig !!!"

"goeie wedstrijd gisteren , enorm goed coachend en fysiek ZEER scherp ogend....."

"stijnen al jaren aan een stuk beste clubspeler......zie geen enkele reden voor verandering, integendeel"

"stijnen is grote klasse, wat een clubman"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties