Waasland-Beveren gaat winnen in Brugge Sport
Waasland-Beveren gaat winnen in Brugge

Waasland-Beveren heeft zichzelf een mooi kerstcadeau bezorgd. De Waaslanders versloegen donderdagavond Club Brugge met 1-2.

De wedstrijd kon niet slechter beginnen voor de thuisploeg. Al in de eerste minuut kreeg Belhocine de bal tegen de hand en wees scheidsrechter Virant naar de stip. Timmy Simons stuurde Coosemans de verkeerde kant uit: 1-0.

Lang stond die voorsprong niet op het bord. Nauwelijks drie minuten later kopte Bojovic een vrije trap van Henkens voorbij Ryan in doel.

Al snel in de tweede helft ging Simons aan het flateren en kon Trickovski profiteren. De Macedonische huurspeler van Club trapte de 1-2 tegen de netten.